tirsdag 16. juni 2009

Blææh!!

Hadde virkelig glem hvor ille sånne kattekasser egentlig luktet jeg!!

Nå har kattungen nettopp vært å lagt en rimelig heftig kabel, og det oooooser i hele huset!! Har vært å tatt den bort allerede, men lukta sitter litt i kjenner jeg..

Gleder meg sykt masse til kassa kan hives ut, og kattungen kan begynne å være UTE!

Er ikke akkurat sånn veeeldig fan av drittlukt, og det blir ikke noe bedre av å ha det inne i huset - men skal vel klare å overleve en måneds tid eller no sånt!



Andre ting som opptar meg om dagen: Jeg ikke ikke sove i natt, for jeg lå å tenkte på det verst mulige som foreldre kan oppleve - at deres barn blir kidnappet, og solgt videre, innen for sex industrien... Så et program om dette for en tid tilbake siden, og det er jo bare helt utrolig grusomt!! Lå å fantaserte om en syden tur. Der vi alle skulle kose oss sammen i sola - og ungene skulle kose seg med lite klær i sola, bli fine og brune - MEN så slo det meg: Enn om VI opplever noe sånt? At en av jentene bare blir borte for oss i et sekund uoppmerksomhet?
Panikken tok meg virkelig, og jeg vet helt ærlig ikke om jeg tør å reise noen steder, bare jeg og Daniel med alle 4 ungene. Noen må kunne se på hver og en av ungene HELE tiden før at jeg skal kunne føle meg trygg - for det de foreldrene som var på det programmet fortalte - var helt umenneskelig! Jenter ble kidnappet helt fra 8 -9 års alderen, og solgt videre, til de tilslutt ble drept :( Utrooolig sterke historier, hvor en jorunalist utga seg for å være en som ville kjøpe sex - forklarte litt om hvordan industrien egentlig var, og risikerte liv og lemmer for å ha på seg et skjult kamera. Grusomme skjebner for jentene, men også deres familier.
At mennesket har det i seg å bli såpass grusomme - det er for meg helt ufattelig!
Et lys tennes nå hver kveld i vinduet mitt - i håp om at de jentene som er inne i denne grusomme industrien, kommer seg ut - og at de mennenskene som driver dette, plutselig en dag våkner opp, og ser hva det er de egentlig holder på med...

Og i dag når jeg slår opp på sol.no (en side jeg er innom hver eneste dag...) så er det stort oppslag om at en barneporno ring i Norge er tatt. Heldigvis at de er tatt, men uansett...
Der sto det også noe om hvem som hadde blitt tatt - deribland en mann fra HELGELAND - det er her det - og dette er en liten plass! Kjenner jeg blir helt kvalm i magen, og det jeg egentlig har lyst til, er å finne ut hvem denne mannen, som er mellom 20 og 50 år, er - sånn at jeg kunne denge løs på denne mannen... Håper bare denne mannen ALDRI har lagt verken hånd eller hatt noe som helst med mine barn å gjøre - for da vet jeg ikke hva jeg gjør!! Sånne mennesker fortjener det verste. De fortjener å få oppleve denne smerten på seg selv... Blir så utrolig ufattelig vanvittig sint, såret og rett og slett FORBANNA!!!

Håper det blir leeeenge til jeg får lese noe sånt igjen, for det tuller virkelig med hodet mitt...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar