lørdag 25. juli 2009

Siste uka av ferien

















































Og vi har vært på tur =) Eline, Hannah, Elias, Lucas, Heidi og jeg! Var på Marsøra og grillet pølser, marshmellows og koste oss. Det var NYDELIG vær når vi gikk avgårde (er vel en 3-4km tur) men når vi begynte å pakke sammen kom fælværet. Skikkelig sterk vind, og det ble kaldt og surt. Men alt i alt hadde vi en utrolig koselig dag sammen med gudmora til Eline (Heidi) og det frister virkelig til gjentagelse.
Lucas hang framme i Mei Tai når vi gikk, og sovnet godt oppi der. Når vi kom fram, fikk han ligge på et teppe på bakken, og det var utrooooolig spennende å åle seg litt på oppdagelses tur utti skogen. Ble endel gress spising, men det finnes da verre ting heldigvis.
Vi var borte fra 11 til 15.30 - så den dagen gikk fort!
Nå begynner hverdagen snart igjen her. En sliten men godt fornøyd mamma sitter igjen med et inntrykk av at ungene har kost seg veldig i ferien, til tross for èn forelder på dagtid, en liten lillebror å ta hensyn til og ellers KAOS av oppussing av kjøkken (bilder kommer). Eline skal nå være hjemme til skolestart 20 August, og Hannah går ned til 50% plass i bhg, sånn at jeg får litt tid sammen med alle ungene. Skal bli godt!! Elias trenger barnehagen, så vi har gjort et bevisst valg på dette.
Ser allerede fram til neste sommer sammen med gjengen min!!
Klem fra en sliten men fornøyd Wenche






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar